• Tűri Zita +36 30 228 4228

Szolgáltatások

Business coaching & mentoring
VEZETŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK

Business coaching & mentoring

„A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!” Szepes Mária

Vezetőként dolgozni egyet jelent azzal, hogy tervezed, szervezed, összehangolod, irányítod a munkát, motiválod és fejleszted a munkatársaidat, hogy elérjék a kitűzött célokat, visszacsatolsz a munkájukra, felelősséget vállalsz, delegálsz, nyomon követsz, reagálsz. Elvárás feléd többek között az, hogy rugalmas, empatikus, határozott, következetes, transzparens, motivált és motiváló legyél. 

Összetett és nehéz feladat, emellett magányos is, hisz sokszor nincs kivel megbeszélni a problémákat, nincs kinek panaszkodni. Mindeközben pedig lehet, hogy azt érzed,  „összenyom” ez a sok teher. Elakadtál, nem látod a kiutat, hisz ahhoz, hogy ez  jól menjen elengedhetetlen az erős vezetői önismeret. Fontos egy objektív „tükör” is, akivel ránézhetsz a helyzetre, akinek ventilálhatsz, aki segít megtalálni az utat a megoldásokhoz, a kitűzött célokhoz. Ez pedig nem más, mint a coachod/mentorod.

Abban támogatom a hozzám forduló közép- és felsővezetőket, vállalkozókat, hogy megismerjék a határaikat, működésük mozgatórugóit, megerősödjenek és fejlődjenek a legfontosabb vezetői képességeikben. Nem tanácsokat és megoldásokat adok, hanem egy biztonságos teret teremtek, ahol lehetővé válik a tanulás. A coaching és a mentoring üléseken csak annyi történik, amennyit Te szeretnél, és annyit viszel el a folyamatból, amennyit beleteszel.

 • Vezetői szerepre való felkészülés, megerősödés (delegálás, időgazdálkodás, motiválás)
 • Hatékony vezetői kommunikáció, 
 • Munka-magánélet egyensúly, 
 • Stressz menedzsment
 • Szakmai brandépítés
 • közép- és felsőveztőknek
 • ügyvezetőknek (kkv)
 • egyéni vállalkozóknak
 • kezdő coachoknak

Ajánlott alkalomszám: 6-10 alkalom
Gyakoriság: 2-3 hetente
1 alkalom = 1-1,5 óra

Action Learning team coaching
CSOPORTOS COACHING

Action Learning team coaching

„Meg kell tanulnunk különbséget tenni az okosság és a bölcsesség között” Reg Revans

Az Action Learning Team coaching  egy olyan csoportos coaching folyamat, ahol a résztvevők a közös tudásukat és bölcsességüket használják fel, hogy megtalálják egymás, munkával kapcsolatos, aktuális problémáira /dilemmáira/elakadásaira a legjobb megoldást.  A folyamat során egyénileg, csoportosan és szervezeti szinten is tanulnak. Minden alkalommal 2 ember (témagazda) témájával foglalkozik a csoport a Team coach facilitálásával. 

A csoport egy ítélkezéstől mentes, őszinte kíváncsisággal teli teret hoz létre, ahol a kérdések, az önreflexió és a különböző beavatkozások segítségével tárjuk fel a témát és támogatjuk a témagazdát abban, hogy előrébb lépjen a témájában és megfogalmazza az akciótervét.

Kiváló problémamegoldó és vezetőfejlesztő eszköz, hisz egymás témáin keresztül rengeteget tanulnak a résztvevők. Megtapasztalják a kérdések és a saját bölcsességük erejét, amit át tudnak ültetni a mindennapokba is.

 • közép- és felsővezetőknek
 • ügyvezetőknek (kkv)
 • egyéni vállalkozóknak

A csoport létszáma: 6-10 fő
Egy alkalom hossza 3-4 óra

Ha a team coaching cégen belül történik, akkor kérheted akár a csapatod tagjainak vagy a szervezet azonos szinten lévő vezetői vagy szakértői számára.

Ahhoz, hogy megértsd az Action Learning, a kiscsoportos akciótanulás lényegét, át kell élned, ezért ingyenes demo lehetőséget biztosítok.

Tréning céges csapatoknak
céges csapatoknak

Tréning

„Csak úgy válhatsz olyasfajta vezetővé, akit az emberek szívesen követnek, ha folyamatosan fejlődsz és tanulsz a vezetésről.” John C. Maxwell

A tréning során a vezetők az elméleti és a gyakorlati tudásukat fejlesztik.  A feladatokon, a tapasztalati tanuláson keresztül a résztvevők rátekintenek a saját vezetői működésükre, kipróbálnak új dolgokat. Mindezek eredményeként pedig a képzés végére közelebb kerülnek az önazonos vezetői működésükhöz.

A tematikát cégre és célra szabottan állítom össze, minden esetben 80% gyakorlat és 20% elméleti arányt tartva.

A tréning során a feladatok mellett használok teszteket, esettanulmányokat, videókat és a résztvevők tanulását összefoglaló anyaggal támogatom.

 • Kezdő vezető (delegálás, időgazdálkodás, vezetési stílusok)
 • Együttműködő vezető, együttműködés-fejlesztés 
 • Fejlesztő/motiváló  vezető
 • Hatékony vezetői kommunikáció, 
 • Stressz-menedzsment

multinacionális cégek és kkv-k csapatainak

Résztvevők száma: maximum 12 fő
Tréning esetén is lehetőséget biztosítok ingyenes demo tréningre, azért, hogy betekintést kapj abba, hogyan dolgozom.

Vettél már részt olyan tréningen, ahol voltak felismeréseid és elhatározásaid, aztán amikor visszakerültél a „mókuskerékbe”, akkor minden maradt a régiben és idővel elhalványult az új tudásod? Ha igen, és nem szeretnéd, hogy ismét előforduljon, a tréninget igény esetén egyéni coaching folyamattal tudom támogatni.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.