• Tűri Zita +36 30 228 4228

Rólam

Néhány információ rólam

Nemzetközileg akkreditált (EIA) coach vagyok

Közgazdász végzettségem van, 12 évig dolgoztam a bankszektorban, ebből közel 10 évet, mint fiókvezető. Vezetői munkám során magasságokat és mélységeket, sikereket és kudarcokat egyaránt megéltem. A mélységek feltárása, az abból való kilábalás és megújulás vezetett a saját önismereti utamra, mely során felismertem azt, hogy az igazi szívügyem az emberek támogatása és fejlesztése. Elköteleződtem a tudatosító (segítő) szakma mellett és 2016 óta szabadúszó nemzetközileg akkreditált (EIA Practitioner) business coachként és mentorként dolgozom. 

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, ezért az elmúlt évek során Action Learning Team Coach és Tréner képesítést is szereztem, így ma már az egyének mellett a csapatok fejlődését is támogatom. Munkám fókuszában a vezetők fejlesztése áll. 

Ügyfeleim elsősorban olyan közép- és felsővezetők, valamint vállalkozók, akik tudják, hogy a tartós siker kulcsa az erős vezetői önismeret. Én abban támogatom őket, hogy a munkájukban és a munkájukkal kapcsolatban felmerült kérdéseikre megtalálják a saját válaszaikat. A velem való közös munka eredményeként megerősödnek és kiteljesednek vezetői minőségükben, hatékonyabban oldják meg az eléjük gördülő nehézségeket, gyorsabban érik el a kitűzött céljaikat, eredményesebbé válnak. Ezek a változások, valamint a coaching szemlélet a magánéletükben is hozzájárul a mindennapi egyensúly megtalálásához és megtartásához és a cégük sikerességéhez.

Munkámat az EMCC (Európai Mentoring és Coaching Szövetség) irányelveit figyelembe véve végzem. 

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.