• Tűri Zita +36 30 228 4228

Rád vár, mert megérdemled! Fejtsd meg velem a boldogság titkát!

Rád vár, mert megérdemled! Fejtsd meg velem a boldogság titkát!

Rád vár, mert megérdemled! Fejtsd meg velem a boldogság titkát! 1024 575 Tűri Zita

Ha a boldogság vagy a magasabb szintű testi-lelki egészség állapotát keresed, akkor az oldalamon máris jó úton jársz. De közelebb kerültél a megoldáshoz akkor is, ha valamilyen konkrét problémádra szeretnél megoldást találni.

Nálad mi áll a boldogság útjában?

Rád férne, hogy jobban szeresd és elfogadd önmagad…

Az önbizalmadat erősítenéd, hogy határozottabban meg tudd mutatni magadat, személyes értékeidet az embereknek a munka területén vagy a magánéletedben. Határozottabban szeretnél kommunikálni, hogy többé ne szorítsd magadat a háttérbe, hanem érvényesíteni tudd az érdekeidet, de ehhez meg kell tanulnod nemet mondani.

Túlhajtottad magad a munkában, és most tartós fáradtságot, kiégést érzel, amin nem sikerül egyszerű pihenéssel, sem a szokásos lazítással segítened. Harmonikus párkapcsolatra vágysz, de sehol sem találod azt, akit keresel, vagy miután már egyszer megtaláltad, a közös történetetek mostanában rossz fordulatot vett.

Szívesen váltanál, akár a magánéletedben, akár a karrieredben, de még nem látod tisztán a nyerő irányt, és közben persze félsz is a veszteség lehetőségétől. Habár felelős beosztásban vagy vezetőként dolgozol, de mégsem a kívülről talán sokak által irigyelt édes életet éled, ezért a hatékonyságodat szeretnéd növelni, hogy több szabadidőd maradjon, vagy a munka-magánélet egyensúlyt keresed. Nem könnyű manapság boldognak lenni. Sok a lehetőség, de ránézésre is látszik: a boldogság útjába akadályok gördülhetnek!

Ki segíthet Neked abban, hogy ezeket elhárítsd?

Itt jövök a képbe én. Tűri Zita Harmónia mentor és EIA Practitioner (vagyis nemzetközileg akkreditált) coach vagyok.

Közel egy évtizedes multinacionális vezetői múlt után döntöttem úgy, hogy ezután a szenvedélyemnek élek. Azt a célt tűztem ki, hogy segítsek másoknak megtalálni a saját szenvedélyüket, boldogságukat és életörömüket! És bejött.

Több, mint 200 egyéni coaching óra és eddig pusztán ajánlások útján is egyre növekvő ügyfélköröm egyaránt tanúsítja, hogy érdemes volt váltanom. (Bővebben itt olvashatsz személyes történetemről.)

Támogatlak abban, hogy közelebb juss a személyes boldogság megteremtéséhez.

Beléd vetett hitem és bizalmam, fókuszáltságom, a célra való összpontosításom, az alaposságom, a strukturált gondolkodásom, a kreativitásom és az intuícióm segítenek majd Neked is abban, hogy előrelépj a nehézséget jelentő élethelyzetedben.

Ez a felfedezőút csakis a Tied lesz, bár én közben lépésről lépésre támogatlak.

Ez nem „terápiaˮ, sem nem kívülről jövő, közhelyes tanácsadás, ami az egyéni élet gyakorlatában ritkán működhet jól.

Hát akkor mi történik?

Kicsit leegyszerűsítve az, hogy kérdéseimmel és feltétel nélkül elfogadó és támogató jelenlétemmel tükröt tartok eléd, hogy könnyebben felfedezd a pozitív változás benned rejlő magvait, a boldogság csíráit, amiket egyedül is ápolhatsz ezután. Az eredmény az, hogy megoldod a problémádat, megvalósítod a célodat, és aztán egyedül is boldogulsz.

Carl Gustav Jung szavaival élve:

Aki kifelé néz, álmodik.
Aki befelé néz, fölébred.

Carl Gustav Jung

Kezdj hát el foglalkozni a lelkeddel most, mielőtt még a feszültséged és a zaklatottságod, vagy a hangulatod romlása testi tünetekben is elkezdene megnyilvánulni!

Segítségemmel a saját válaszaidat fogod megtalálni a jelenleg talán még gyötrően nyomasztó kérdéseidre. Bármilyen nehéz helyzetben is lennél, tudd, hogy van kiút!

Nem vagy egyedül.

Ha elindulsz az úton, akkor esetleg már 6-8 alkalom után ráismerhetsz magadban az Erőre, és egyedül is megoldhatod a gondjaidat.

Hogyan haladunk majd együtt a problémád megoldása és a boldogság felé?

A nemzetközileg akkreditált European Individual Accreditation (EIA) Practitioner minősítéssel rendelkező coachként egy saját modellt dolgoztam ki, amely ötvözi az általam ismert, sokféle coaching irányzat legfontosabb erősségeit és amely a gerincét adja a közös munkának. Közelebbről nézve HARMÓNIA modellem fókuszában a tudatosítás, a nézőpontváltás és az erőforrások aktivizálása áll.

Miért éppen a tudatosítással kezdődik minden? Mert ha a pozitív változás a cél, akkor azzal kezdődik minden, hogy felismerjük: gond van, és a dolgaid nem igazán mennek jól egyedül. Ez távol áll attól, hogy a gyengeség jele lenne. Épp ellenkezőleg! Mostantól nem vagy védtelenül kitéve annak, hogy csak úgy sodorjanak az események. Ha megteszed ezt a lépést, és hozzám fordulsz, akkor Neked is segíteni tudok.

Az általam képviselt coaching szemlélet a Beléd vetett feltétlen hitre és bizalomra épül.

Igen, feltétel nélkül hiszek abban, hogy megvan minden képességed, erőforrásod az életedben felmerült nehézségek megoldására és a céljaid elérésére. Tied lehet a megérdemelt boldogság, még akkor is, ha számodra mindez most nagyon távolinak is tűnik.

Nézőpontváltásra van tehát szükséged. Hiszen valami miatt ebben a pillanatban nem tudsz hozzáférni ehhez a tudásodhoz, amelynek köszönhetően az a boldogság, amelyre mint emberek, mindannyian születtünk, a Te számodra is elérhető.

Miután azonban a tudatosító beszélgetések segítségével sikerül újra aktivizálnod az erőforrásaidat, már gyerekjáték lesz elérned a céljaidat.

Milyen eredményekre számíthatsz a közös munka nyomán?

Konkrét nyereségeid között lesz a harmónia és az egyensúly megteremtése a saját életedben. Ez a kiegyensúlyozottság többek között abban nyilvánul meg, hogy testestül-lelkestül újra elfogadod és szereted önmagadat.

Ennek nyomán pozitív kisugárzásod persze kívülről és messziről látszani fog: magabiztosabb és vonzóbb leszel. Újonnan kialakított önbizalmad segíteni fog abban, hogy minden eddiginél eredményesebben érvényesítsd az érdekeidet.

Persze nem lenne hiteles, ha azt mondanám, hogy ezentúl csupa rózsaszín derű lesz minden körülötted. Az Élet, mint mindnyájan tudjuk, nem mindig habos torta.

Csakhogy Te ezután az emberek többségénél sokkal jobban fogod tudni kezelni a stresszt és általában az életedben felmerülő nehézségeket, gyakorolva az elfogadást, ami nem passzív önfeladás, hanem tudatos szembenézés a nehéz helyzetekkel.

Ennek köszönhetően pedig akár a legnagyobb nehézségek, sorscsapások esetében is meglesz a képességed arra, hogy erőidet mozgósítsd és konkrét tervet dolgozz ki a változtatásra.

Tetszenek ezek a célok? Akkor jó hírem van számodra!

Az első, feltáró beszélgetés ingyenes és kötelezettségektől mentes.

Kérj időpontot még ma, hogy Tied legyen a megérdemelt harmónia és boldogság!

Szeretettel várlak!

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon és Instagramon, hogy nem maradj le semmiről.

Zita

Tűri Zita

"Hiszem, hogy önazonosan, szilárd belső énképpel, harmóniában önmagunkkal és a világgal, sokkal könnyebb minden."

All stories by:Tűri Zita

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.