• Tűri Zita +36 30 228 4228

Hello szeptember, hello honlap

Hello szeptember, hello honlap

Hello szeptember, hello honlap 1024 281 Tűri Zita

Igen, végre elkészült, a honlapom. Sokáig tartott, de nem bánom.

Hagytam időt magamnak, hogy kialakuljon bennem a kép. Ez egy szakmai érési folyamat, melynek az 1.0-ás verzióját látod most.

Első lépésként, ahhoz, hogy kialakuljon bennem, mi az, amit coachként közvetíteni szeretnék, mi az, ami a munkámat leginkább jellemzi, ahhoz meg kellett ismernem magam, mint coach. Ennek az önismereti munkának a gyümölcse lett a „HARMÓNIA”, mint fő üzenet. Következő lépésként elindult a „Harmonikus pillanatok” facebook oldal, ahol elkezdtem posztolni, közösséget építeni.  Ma már több, mint 700-an vagyunk az oldalon, és én úgy érzem sokat tanultam a social médiáról és magamról is ez idő alatt.  Az oldal segített megtalálni a saját hangomat és kilépni a komfortzónámból.

Egy éve döntöttem el, belevágok a saját vállalkozásba.

Sokan kérdezgetik és kérdezgették azóta is, miért nincs még honlap.  Volt olyan időszak, amikor úgy gondoltam saját magam fogom megcsinálni. Rá kellett jönnöm (amit tudat alatt már rég sejtettem), hogy egyáltalán nem érdekel, és nem tud lekötni a honlap készítés gyakorlati része, ezért egy idő után biztossá vált, hogy „kiszervezem” a technikai megvalósítást egy szakembernek.

 

Ahhoz, hogy ez a gyakorlatban megvalósulhasson az alábbiakra volt szükség:

 • Találnom kellett egy olyan szakembert, aki hasonló értéketeket képvisel, mint én, nem ismeretlen számára a coaching világa, és akivel meg van a kémia.
 • Fontos volt a” jó” ár, mert kezdő vállalkozóként a költségekre is nagyon oda kell figyelni
 • Össze kellett rakni a szövegeket, csomagokat nem csak fejben, hanem élesben is. Ez egy kreatív alkotói folyamat volt, melyhez szintén idő kellett
 • El kellett engednem számos korlátozó hitrendszert és félelmet azzal kapcsolatban, hogy ilyen módon kiálljak a világ elé. Az elmúlt időszak önismereti munkájának ez szerves részét képezte.

 

Mindezek július közepére álltak össze. Ekkor kezdtem el @hannawebbel (www.hannaweb.hu ), azaz Fülöp Johannával együtt dolgozni és cirka 1 hónap alatt összeállt az a kép, amit most látsz.

Hanna, köszönök mindent!

Miért írtam az elején, hogy 1.0-ás verzió?

Azért, mert úgy gondolom (és remélem), hogy a honlap az elkövetkező években folyamatosan tükrözni fogja azt, ahol éppen tartok szakmailag és önismeretben egyaránt.

Szóval így született meg az én honlapom! Lehet, másnál ez egyszerűbben megy, de én nem tudok és nem is szeretnék más lenni. Ez az én utam, melynek egyik állomása ez.

Fogadd és olvasd szeretettel!

Igyekszem sok izgalmas és személyes tartalommal megtölteni, így nézz vissza minél többször, ha teheted!

Ha valami tetszik, ne habozz, oszd meg, hogy más is lássa, olvassa, ha pedig úgy érzed, valamelyik csomagom felkeltette az érdeklődésedet és Te is szívesen lennél újra „Harmóniában önmagaddal és a világgal” vagy egyszerűen csak nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi a szösz az a coaching,  akkor  keress bizalommal!

Nagy ölelés: Zita

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.