„Számomra a coaching alkalmak eredménye az, hogy sok év álmodozás után végre tettem egy konkrét lépést”

Női ügyfél, karrier coaching

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a Stressz, az élet sója workshopon! Meglepő volt a nyitottság, amit tapasztaltam a résztvevők részéről. Azt gondolom, hogy együttműködő és kedves személyiséged teremtett olyan biztonságot sugárzó légkört, ami ezt megalapozta.

Ez már a második alkalom volt, melyen részt vettem nálad és most is lenyűgözött az a tudás, háttérinfó, melyet megszereztél előzőleg a téma kapcsán. Az elméleti és gyakorlati tudás megfelelő arányú volt és kellően érthető, hogy azt a mindennapokban is használni tudjuk.
Köszönöm a lehetőséget, és nagyon várom a következő érdekes műhely munkát!”

Renáta, "Stressz, az élet sója" részvétvevő

„Azért jelentkeztem a coachingra, hogy jobban megismerhessem önmagamat, hogy ezáltal a körülöttem levő dolgokra jobban ráhatással lehessek. A találkozások minden alkalommal nagyon jól sikerültek. Valahogy mindig úgy alakult, hogy úgy estem be az adott időpontra. Zita személyiségének köszönhetően gyorsan belülről is meg tudtam érkezni, és magam mögött hagytam az addigi napomat. A találkozók végén pedig úgy éreztem, hogy szinte szállok, annyira felszabadítóan hatott rám az ott töltött idő. A legjobban a találkozások alakalmával az tetszett, hogy különféle gyakorlatok segítségével tudtunk felhozni magamban olyan érzéseket, amikre korábban nem figyeltem tudatosan.

A coaching segítségével most már jobban oda tudok figyelni magamra – bár ez egy élethosszig tartó folyamat, amit folyamatosan tudatosítanom kell magamnak. Már most tudatosabban és átgondoltabban tudok döntéseket hozni, nem csak a megérzéseimre hallgatva. Zita személyisége már az első találkozásunkkor nagyon megfogott. Az együtt töltött időben úgy éreztem, hogy azok a „tartályok”, amik félig üresek voltak, kezdtek megtelni, pedig Zita nem tett „semmit” csak kérdezett.”
Helga

„Nagyon hasznos volt számomra, hogy Zita az első alkalommal tisztázta pontosan mit is jelent a coaching, mert sokszor és sokféleképpen lehet hallani ezt a kifejezést, de pontos meghatározására ritkán kerül sor.
Számomra ezek a beszélgetések azért jelentettek sokat, mert egyrészt megváltozott az az elképzelésem, hogy a megoldandó élethelyzeteket elegendő a szűk baráti körrel megbeszélni. Másrészt Zita által a részemre feltett kérdések eltértek az én gondolkodásmódomtól, ezért elindítottak egy olyan úton mely segített a megoldás keresésben.
Minden alkalommal megállapodtunk, hogy mi az a kérdés, szituáció vagy elképzelés, amiről szeretnék beszélni és Zita kérésére azt is tisztáztuk, hogy mi az az eredmény, amitől sikeresnek érezném a beszélgetést. Az egyeztetéseket mindig azzal zártuk, hogy Zita összefoglalta az elhangzottakat és kitértünk arra is, hogy oda érkeztünk-e el, ahová szerettem volna. Számomra nagyon hasznos volt Zita részéről ez a keretbefoglalás és az elértek összegzése.
Beszéltünk múltbeli dolgokról, amiket most már más színben látok, és szóba kerültek jövőbeni célok, amiket pedig tisztábban. Inspiráló volt, hasznos és egyben szórakoztató is.
Még nem értem az út végére, de legalább elindultam rajta és ebben mindenképpen nagy szerepe volt az együttműködésünknek."

Beáta, közigazgatás

“Ütős volt, rögtön bele a közepébe, nagyon felrázott és elgondolkodtatott “

„A legmotiválóbb a saját példádon keresztül bemutatott változás volt! A fizikai értelemben vett fogyásod igen látványos, de talán még inkább hatott rám az a tudatosság és harmónia, melyet teremtettél magadban és ezáltal magad körül is. “

“ A coaching előadást kifejezetten élveztem, mivel annyira életszerű és jó hangulatú volt. Itt végre megértettem, hogyan is működik a test-lélek zavarának következménye, a bánat evés. “

“Nagyon tetszett a Te diasorozatod is, mert mindannyiunk ki nem mondott problémáit taglaltad. Az érzelmi evés mindenkit kínoz, bár nem mindenki vallja be magának.”

“ Minden fogyni vágyó vagy egészségesebb, tudatosabb életet élőnek ajánlanám.”

“ A második előadás egyértelműen ösztönzést adott, hogy nem vagyok egyedül, van egy hús-vér ember, akit én is ismerek/látok és sikerült neki. Aki kimondta, hogy nem a tucat diéták próbálgatása a megoldás, mert mindenki más, okból táplálkozik rosszul, és persze hogy nem elég a "tüneteket" kezelni, az önvizsgálat is szükséges ahhoz, hogy változtassunk.”

“ Mindenkinek ajánlom, aki tudja változtatni, kell, de nem tudja, hogyan induljon el. “

“ És annak is ajánlom, aki tudja, sejti, hogy lelki okai vannak a táplálkozászavarának, és szeretne az érzelmi evők köréből kikerülni, (nagyon sokan vannak szerintem). Mindenképpen ajánlanálak, hogy keressen fel Téged. !:) “

“ A gasztro coachingról szóló előadásodat nagyon élveztem, eddig nem tudtam arról, hogy létezik érzelmi vagy pszichológiai éhség, de most már azt is tudom, hogy ez személy szerint engem is érint. Az előadásod segített felismerni azokat a szituációkat, amelyek az érzelmi evés tipikus jelei és az általad adott coaching módszerekkel már „fülön is tudom csípni” azokat. Jó tudni azt, hogy nem vagyunk egyedül a kilók elleni harcban, az előadásod rávilágított arra, hogy egy mentorral együtt ez mennyire más minőségű lehet, és ha van egy támaszom, a célhoz vezető utat is könnyebb járni. “

Résztvevői visszajelzések- Test és lélek összhangja előadás

„Minden beszélgetésünk után felfrissülést éreztem. Nem mindig volt Zita könnyű helyzetben, de mindig jól kezelte a nehézségeket. A különböző alkalmakon kisebb célokat tűztünk ki, amelyekkel kapcsolatban nagyon hasznosak voltak a beszélgetéseink. Nem csupán a határaimmal, hanem azok átlépésével kapcsolatban is fontosak voltak a beszélgetések.
Kis lépések az emberiségnek, nagy lépések nekem 🙂
Zita empatikus, kommunikatív és támogató hozzáállása nagyban segített az adott helyzetben, amelyben kihívások tucatjaival szembesültem.
Nagy örömmel tudom Zitát másnak is ajánlani!”

Ferenc, IBM

„Zitával egy számomra nehéz időszakban kezdtünk el együtt dolgozni. Pozitív kisugárzásával, profi megoldásaival, széleskörű szakmai tapasztalatával, folyamatos kérdéseivel megváltoztatta a szemléletem, gondolkodásom. A problémák elkerülése helyett rávezetett a megoldásra. Zita segítségével újra hiszek önmagamban. Munkája mindenki számára hasznos és eredményes lehet. Szeretettel ajánlom a közös munkát Zitával!”

Judit, pénzintézet

„Az első találkozásaink alkalmával adott „nem tudom” válaszoktól fokozatosan jutottam el Zita kérdésein keresztül egy olyan szintre ahol meg tudtam nyílni és ezáltal jobban megismertem magam és azóta jobban figyelek a környezetemre is. Az ülések után úgy éreztem, hogy az átbeszélt szituációkkal, ha legközelebb szembe találkozom, azt megoldom, és azokat már a helyén kezelem. A megszokott rutintól sikerült elszakadni, elhagytam a komfort zónát így elindultam egy másik úton, így a kiinduló ponttól messzire jutottam.”

Nikoletta, COFIDIS

„Minden alkalommal azt éreztem, hogy a segítségeddel eljutottam valahová. Választ kaptam a kérdéseimre és a válaszokat magam találtam meg. Te biztosítottad a teret a gondolataim, érzéseim szárnyalásának, majd mindig a megfelelő időben és módon jelezted vissza a hallottakat. Folyamatosan éreztem, hogy velem vagy, csak rám figyelsz és ez lehetővé tette, hogy eljussak valahová, felismerjem azt, amiben épp most vagyok, kitisztuljon a kép és tovább léphessek. A jelenléted mindig pontosan annyi volt, amire szükségem volt, érdeklődő, megerősítő, összegző.
A beszélgetések végén minden alkalommal eljutottunk valahová, a munkának volt eredménye. Hálásan köszönöm az időt és figyelmet, amit nekem szenteltél.”

Zsófia, vállalkozó

„Nagyon köszönöm, hogy szóltál és lehetőséget biztosítottál arra, hogy én is részt vegyek. Csak úgy elrepült az a néhány óra, észrevétlenül. Nagyon élveztem és rengeteg energiát adott. Akivel beszéltem, elmeséltem, hogy hol voltam, mennyire jó volt összeszedetten látni a stressz kiváltó okait, együtt keresni a megoldást. Mindenkit arra bíztattam, hogy vegyen részt a következő tréningeden.

Elindítottál egy úton, ami hosszú lesz és nehézségekkel teli, de azt gondolom, megéri végig haladni rajta egy "jobb életért". Az előadás pont annyi információt tartalmazott, ami elég arra, hogy elindítson. Azt gondolom, hogy nem is kell ennél több első nekifutásra.”

Mónika, "Stressz, az élet sója" résztvevő

„A coaching során a kommunikáció javítása volt a fő célom. Hamar egymásra hangolódtunk, és nyíltan tudtam beszélni a munkában és a magánéletben felmerült problémáimról. Zita nagyon jól összehangolta ezt a két területet, és rávilágított arra, hogy ha én rendben vagyok, akkor mindkét területen óriási változásokat fogok tapasztalni. Találkozásaink során Zita tükröt állított elém, melyben megfigyeltem és jobban megismertem magam. Kérdéseire válaszolva mind közelebb kerültem a megoldáshoz, és én magam jöttem rá, hogy mi az, amit a jövőben másképp tennék. Konkrét szituációkat beszéltünk át, és kerestük a helyes utat. Nagyon feltöltöttek az ilyen gyakorlatok, amit persze rögtön ki akartam próbálni a hétköznapi életben. Sokkal figyelmesebbnek kell lennem a környezetemmel, érzékelni a körülöttem lévő rezgéseket.

Beszélgetéseink sokat jelentettek számomra, mert változott a nézőpontom és gondolkodásom, bátrabban állok bele azokba a szituációkba, amiket eddig inkább elkerültem, távol tartottam magamtól. Nyilván idő kell, hogy kiforrja magát az a sok információ, amit elraktároztam, de tudom, hogy ez az előnyömre válik. Köszönöm azt a „szemüveget” amit kaptam, mert azon át másképp látom magamat és másokat! Köszönöm a felismerést, magam megismerését, és a nyugalmat, amit azóta érzek. Nagy szeretettel ajánlom Zitát kollégáimnak is, hogy ők is megtapasztalhassák azt az élményt, amit én, és előttük is kinyíljon egy új világ!”

Erika, ING

„Tűri Zita 2016 júniusától szeptemberig coachként dolgozott együtt kollégánkkal. A folyamat elején és végén is részt vettem a négyszög megbeszélésen. Zita könnyedén megteremtette a megfelelő atmoszférát, illetve az együttműködéshez szükséges kapcsolatot, kiemelt figyelmet fordítva a fejlesztendő területre. A coachee-val való találkozásaik alkalmával konkrét szituációkban keresték a megfelelő utat. A coachee visszajelzései alapján a foglalkozások alkalmával nézőpontja, gondolkodása is megváltozott, ennek köszönhetően bátrabban beleáll olyan szituációkba, amelyeket eddig kénytelenül elkerült. Az együttműködés gördülékenyen és hatékonyan zajlott, a coach kiválóan alkalmazott technikáinak is köszönhetően, a folyamat elején meghatározott célok elérése megtörtént. Az etikai normáknak megfelelően megtartotta a kereteket és saját kompetencia határait. Zita kellemes, empatikus személyisége és tapasztalata feltétlenül az erősségei közé tartoznak. Bátran ajánlom másoknak is a Zitával való közös munkát.”

Zsuzsanna, HR igazgató, ING

„Egy hosszú, kihívásokkal teli, pörgős, de összességében sikeres időszakot követően úgy döntöttem, hogy a multinacionális környezetet hátrahagyva változtatni szeretnék a munkámon, életemen. Olyan munkát szerettem volna, amelyben mindenkitől függetlenül, önállóan tudok érvényesülni, elég szabadságot és időt hagyva azokra, dolgokra, amelyek tényleg fontosak számomra. Az önállóság viszont nem csak a várt szabadságot hozta, hanem olyan végtelen teret is megnyitott, amiben már elveszettnek éreztem magam. Ekkor kezdtem együtt dolgozni Zitával. Nagyon gyorsan sikerült a túlpörgött állapotot egészséges szintre mérsékelni. Le kellett vetkőzni rengeteg beidegződést, amelyek korábban hasznosak voltak, most már viszont akadályoznak. El kellett dönteni, hogy mi az, ami tényleg fontos, és mi az, amiről csak azt gondolom, hogy az. Ebben a kérdésben Zita nagyon kemény tud lenni! Addig nem hagy továbbmenni, amíg tényleg nem érzi, hogy őszintén el vagyok kötelezve valami iránt. Rengeteg meglepetést okoztak nekem az ezzel kapcsolatos találkozások, nagyon nagy terheket sikerült letennem az ilyen elengedésekkel. A hét alakalom alatt így tisztába tettük a jelenlegi helyzetet és lefektettük azokat az alapokat, amelyek mentén haladni érdemes. Átláthatóvá tettük az óriási rendelkezésre álló teret és kialakítottuk a játékszabályokat. Magamtól nagyon lassan jutottam volna ezekre az eredményekre és magamtól nem is mindet sikerült volna elérni.

Úgy gondolom, hogy számomra éveket spórolt meg eddig is és nagy várakozásokkal nézek a további közös munka elé! Sok mindenkitől hallom, hogy a munkája, a vállalkozása bedarálja, soha nem látja a végét, egyszerre millió dolgot kellene elvégeznie és közben nem élvezi a munkája gyümölcsét, mert az igazán fontos dolgokra nem is jut ideje. Nekik ajánlom Zitával a coachingot, mint befektetést magukba.”

Róbert, vállalkozó

„Amikor Zita coachol engem, olyan teret érzek magam körül, amit az anyaméhben tapasztal a magzat: puha, elfogadással teli, ölelő érzés, amiben biztonsággal fejlődhetek, mert tudom, hogy itt bármit kimondhatok és megtehetek, anélkül hogy az minősítésre találna. Ebben a minőségi figyelemmel teli légkörben támogat célom elérésében profizmusával és coaching eszközeinek tárházával. Olyan embereknek ajánlom Zitát, akik szeretnék megtapasztalni fejlődésükhöz a teljes elfogadást és egy hozzáértő szakembertől szeretnének támogatást kapni önismereti fejlődésükhöz. „

Rita, coach

„Zita nagyon sokat segített abban, hogy a tudatosabb működésemhez az első apró lépéseket megtegyem. Nagyon nyugodt és türelmes, maximálisan odafigyelt rám. Hasznos volt számomra, hogy szerteágazó olykor csapongó gondolataimat egy szűk mederbe terelve visszaadta a kivonatát annak, ami engem foglalkoztat. Segítségével azonosítottam azokat az értékeket, amelyek fontosak számomra, továbbá hozzájárult ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetben más szemszögből tekintsek rá magamra és az adott helyzetre. Köszönöm.”

Judit, LEGO

"A Zitával töltött coaching során, sikerült megfogalmaznom, megnevesítenem azokat a belső feszültségeket, amelyek bennem tomboltak. Mert az ülések előtt, még megnevezni se tudtam őket. Zita nagyon jól ráérzett arra, hogy a vizuális énemből adódóan metaforákat használok, ezekkel Ő tudott azonosulni, és lépést tartani. És ezek a metaforák voltak a legjobb segítségek, amelyeket a coaching ülések utána is elővettem, és használtam őket magamon. Mivel nagyon intenzív, sok szálon futó történetekben "kellett rendet rakni, Zita nagyon jól összefogta a szálakat, ezzel is szemléltetve, hogy minden összefügg mindennel. Azt hiszem ez volt a legnagyobb segítség számomra."

Női ügyfél, önismeret

"Azzal a céllal kerestelek fel, hogy segíts nekem rájönni arra, milyen munkát végeznék szívesen. A jelenlegi munkahelyemen nem érzem jól magam, de már hosszú ideje tanácstalanul keresgéltem az álláshirdetések között. Fogalmam sem volt, milyen területen keressek állást. Célom volt a találkozásokkal, hogy ez letisztuljon bennem. Már az első coaching is nagyon hasznos volt számomra önismereti szempontból - a személyiségteszt kielemzése után rájöttem, hogy nem velem van a baj (már egy évnyi céltalan munkakeresés után kezdtem ezt érezni), és lesz olyan hely, ahol én jól fogom érezni magam, csak eddig nem jó helyen kerestem. Ezután elég gyorsan jött a felismerés, hogy kreatív pályán kell elhelyezkednem, amiről rövid gondolkodás után egyből a rendezvényszervezés világa ugrott be. A többi találkozón ebben egyre biztosabb lettem, és nagyon jó ötletek, részletek születtek meg.

Örülök, hogy könnyen megtaláltuk a közös hangot egymással, kíváncsian vártam minden találkozót, csupa hasznos és érdekes témánk/feladatunk volt, és mindig feltöltve, motiváltan távoztam az alkalmakról. A helyszínek pedig kifejezetten barátságosak voltak. A hozzáértésednek, módszereidnek köszönhetően gyorsan rájöttem arra, hogy mi a célom, és rám nem jellemzően össze is állt bennem az, hogy mikor, milyen lépéseket kell ehhez megtennem. Ugyan még van egy-két körülmény, ami miatt nem tudom elkezdeni, de amint lehetőségem engedi, rátérek az utamra, ami már világos számomra is. Hasznos volt számomra az elmúlt időszak, nem is számítottam ilyen eredményre, nagyon köszönöm a segítséged!"

Női ügyfél, karrier coaching

„Nekem ez volt az első "műhelyem". Zita személyisége, és barátságos, meleg lénye abszolút megmutatkozott már az első percekben. Nagyon hasznos volt nekem az ott töltött idő, mert végre kicsit lelassultam, és foglalkozhattam saját magammal. Ezelőtt nem gondoltam végig ennyire tudatosan az elmúlt évet, és a következőt sem terveztem meg magamnak. Így majdnem egy hónap távlatában, azt kell mondanom, hogy nagyon hasznos volt. Sok energiát adott nekem. Sok dolgot átgondoltam még egyszer, ami hozzá segít ahhoz, hogy a jövőben egy kicsit nagyobb tudatossággal legyek minden és mindenki felé. Jobban figyeljek.

Ajánlom a műhelyt mindenkinek, aki egy kicsit szeretne saját magával foglalkozni, lezárni a múltat (legalábbis a múlt évet) és egy kicsit a jövőbe tekintve megtervezni azt, hogy aztán kicsit tudatosabban tudja formálni.”

Helga, K. É. M. résztvevő

„A műhelyre maximális bizalommal és nyitottsággal érkeztem, az első pillanattól személyes és bensőséges hangulat vett körül és ez még mélyült is a végéig. Nagyon jól felépített tematikával érdekes feladatokon keresztül sikerült lezárni a 2017-es esztendőt és megtervezni a 2018-ast. Egy év alatt mindenkivel rengeteg dolog történik, sok jó és kevésbé jó is, emellett mindig az aktuális feladatokkal vagyunk elfoglalva. Itt úgy sikerült végiggondolni és összefoglalni az elért eredményeket, hogy mindenki megtalálta a saját sikertörténetét.
A második részben elvégzett feladatok nagyon jól vezettek rá a célokra és hatékonyan sikerült megtalálni a legfontosabbakat, majd felállítani egy akciótervet az elérésükhöz. Céljai mindenkinek vannak, de nem biztos, hogy van tiszta prioritás közöttük, vagy van pontos akcióterv a megvalósításukra, nem biztos, hogy vannak ellenőrzési pontok a státuszukra vonatkozóan, és lehet, hogy azt sem tudjuk, hogy miért akarjuk az adott célt pontosan elérni, és mindig csináljuk, ami éppen előttünk van, aztán csodálkozunk, hogy a cél mindig csak álom marad.

A közeljövő ilyen szempontból történő megtervezése nem csak ezeket a pontokat segít meghatározni, de így elmélyülve a tervekben újabb konkrét ötletek is előjöttek a megvalósításhoz. Nagyon gyorsan telt az idő, sajnáltam, hogy csak eddig tartott, otthon még folytattam a megkapott lendülettel a feladatok és célok kidolgozását. Sokkal nyugodtabb vagyok mind az elmúlt évemmel, mind a következővel kapcsolatban. Mindenki nyertesként és célokkal tele indul neki az újesztendőnek, a K. É. M. Segít, hogy ne hagyjon alább a lendület és nyertesként is zárjuk az évet!”

Robi, K. É. M. résztvevő

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a K. É. M. workshopon, nagyon jól éreztem magam. A kezdeti ws “izgalmat” sikerült feloldanod a bevezető gyakorlatokkal.
Eddig tudatosan még nem zártam le évet és nem terveztem meg az előttem àllót.
Így, hogy a segítségeddel ez a workshopon megtörtént, úgy érzem, hatalmas lendületet adott a 2018-as évre. Megtörtént a fókuszok kijelölése és már tudom, mi az, amit el szeretnék érni jövőre.

Ajánlom mindenkinek a K. É. M. workshopot, aki tud és akar saját magára időt szakítani és jó hangulatban tudatosan átgondolná az előtte álló év céljait, hogy ezzel egy lépéssel közelebb kerüljön a megvalósításhoz.

Judit, K. É. M. résztvevő

„Hogy éreztem magam?
Talán még nem tudtam teljesen elengedni a munkával kapcsolatos érzéseimet, ezért nagyon nehezen hangolódtam rá a feladatokra. Az külön nehézséget okozott, hogy mások előtt kellett beszélnem a gondolataimról. A végére azonban egész belejöttem és már nem jelentett problémát. Talán azért, mert mások is nyíltan és őszintén beszéltek a napi gondjaikról, jövőbeni terveikről.

Mitől volt hasznos?
Mint ahogy azt korábban is mondtam már Neked, sosem tudtam célokat meghatározni, mert úgy gondoltam, hogy ehhez rengeteg idő kell. Most kaptam egy iránymutatást és egy sémát, hogy hogyan tudok gyorsan, egyszerűen felállítani egy fontossági sorrendet és azt tovább boncolgatva célokat meghatározni.

Mi az, amit magammal vittem?
Magabiztosságot: én is meg tudom csinálni
Fontossági sorrendet: a rövid - és hosszú távú céljaimra
Jó érzést: hogy tudom merre tartok
Élményt: mert egy jó kis csapattal dolgoztam együtt

Kinek ajánlanám és miért a programot?
Mindenkinek, aki egy kicsit bizonytalan vagy hozzám hasonlóan nem tudja, hogy merre is induljon.
Azoknak, kik pozitív energiát szeretnének kapni vagy csak egy kicsit kikapcsolódni és elképzelni a jövő évet. Akik nem szívesen beszélnek magukról mások előtt és ki szeretnének lépni a komfortzónájukból.”

Mónika, K. É. M. résztvevő

„A műhelymunka bemutatkozó részében mindenkinek választania kellett a keresztneve kezdőbetűjével kezdődő jelzőt, ami kifejezi érzéseit, várakozását a közös munka iránt. Én a „szkeptikus” jelzőt választottam, mivel fenntartásokkal fogadtam a közös munkát, nem hittem abban, hogy számomra bármi pluszt tudna adni. Zita jól felépített programjával, előadásmódjával, érveivel, a feladatok során használt eszközeivel folyamatosan bontotta le bennem ezt a gátat és a végén már kellemesen éreztem magam, megérte eljönnöm.

Attól volt hasznos, mert strukturált módon vettük végig a sikeres évtervezéshez szükséges szempontokat, kijelöltük a legfontosabb célt a következő évre vonatkozóan. A műhelymunka során használt és hazavitt füzet nagyon hasznos abból a szempontból, hogy bármikor visszanézhető az anyag és sok-sok gondolatébresztő részt tartalmaz. 2018 év során bármikor elővehetem, és egyénileg át tudom gondolni hol tarok, szükséges-e bármit újraprogramoznom a céljaim elérése érdekében.
Mindenkinek ajánlom, mert bár sokan gondolkoznak azon, hogy a következő évben mit, hogyan szeretnének változtatni, mit szeretnének elérni, de ebben nagyon sokat segít, ha Zita vezetésével és a csoporttagok támogatásával pár órát csak ezzel foglalkozunk."

Szilvia, K. É. M. résztvevő

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider