EIA Practitioner coach lettem!

EIA Practitioner coach lettem!

posted in: Harmonikus pillanatok blog | 0

A mai nap nagyszerű hírt kaptam, melyet Veled is megosztok, hogy együtt örülj velem! Sikeresen abszolváltam a nemzetközi akkreditációt, így mától hivatalosan EIA (European Individual Accreditation) Practitioner coach vagyok.

Már akkor, amikor elkezdtem coachingot tanulni, kitűztem célul, hogy megszerzem az akkreditációt, mert fontosnak tartottam, hogy nemzetközi szinten is “megmérettessem” magam. 3 év munkája, több száz óra önismeret, több, mint száz óra egyéni coaching folyamat, több ezer oldal elolvasott szakirodalom, mindez kellett ahhoz, hogy most itt legyek.
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!

Az élet furcsa “játéka”, hogy napra pontosan két éve léptem ki a multi világából és indultam el az önmegvalósítás útján.

Hálás vagyok magamnak, a kitartásomért, páromnak a folyamatos támogatásért , a kollégáknak, akik közül sokukat már barátomnak is tekintek az inspirációért, együtt gondolkodásért, a közös gyakorlásokért, a lelki támogatásért, a coachaimnak,hogy kìsérnek az önismeret útján,mentoraimnak Generál Péter, Zoltan Csigas, Andrea Mezei, hogy tőlük tanulhattam és tanulhatok folyamatosan és nem utolsó sorban, pedig ügyfeleimnek, akik bizalmat szavaztak nekem és engem választottak coachuknak.

Nagyon sok mindent köszönhetek már most a coachingnak.
A legfontosabb ezek közül, hogy harmonikusabb kapcsolatom lett magammal és a világgal.

Az utazás nem ért véget, még csak most kezdődik.

Hála érte!

Köszönöm, hogy itt vagy és olvasol!

Nagy ölelés: Zita

Nincs kommentelési lehetőség